Bíborba borul a OnePlus Open

Augusztus 7-től kapható az Apex Edition, kicsit több tárhely, de lényegében ugyanaz a hardver, mint tavaly.

Hirdetés

Közösségi fórumán jelentette be a OnePlus, hogy augusztus 7-től kapható első foldable készülékük az Apex Edition kivitelben. A OnePlus Open Apex Edition lényegi hardveres változást nem fog felmutatni a 2023-ban piacra került Openhez képest, a bejelentés alapján a tárhely (és vélhetően a RAM) mennyiségét megemeli a gyártó, de ennyi. Az Open globális változata jelenleg 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel rendelhető.


[+]

Az új kiadás hátlapja a bíbor árnyék fantázianévre hallgató vörös árnyalatban pompázik majd, anyaga műbőr. A színt a Hasselblad 503CW középformátumú kamera hatvanadik évfordulós modellje ihlette, erre utal az oldalsó némító csúszka narancs színezete is.

Balra a telefon, jobbra az azt ihlető Hasselblad 503CW "60 Years Victor Hasselblad AB 1948-2008" kameraBalra a telefon, jobbra az azt ihlető Hasselblad 503CW "60 Years Victor Hasselblad AB 1948-2008" kamera Balra a telefon, jobbra az azt ihlető Hasselblad 503CW "60 Years Victor Hasselblad AB 1948-2008" kamera (forrás: lens-db.com) [+]

A OnePlus Open Apex Edition mellett az üveg hátlappal szerelt zöld és a műbőr fekete modell is forgalomban marad, így valószínűleg ezek is megkapják egy frissítéssel a bejelentő bejegyzésben említett új AI képszerkesztő és biztonsági funkciókat.

Így néz majd ki a OnePls
Így néz majd ki a OnePlus Open kínálat augusztus 7-ét követően [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés