Bezár a Razer Phone témaáruháza

Öt évvel ezelőtt indult, aztán a telefonnal együtt feledésbe merült. A gyártó augusztus 24-én bezárja a Razer Phone-ok témaáruházát.

2017-ben, a Razer első okostelefonjával együtt debütált a Theme Store, vagyis a témaáruház, melyen keresztül a játékra szánt okostelefonra népszerű játékok alapján készült és népszerű játékokat idéző témákat lehetett letölteni. A 2018-as Razer Phone 2-ben is alapfunkció volt és a mai napig üzemel, bár a nálunk hivatalosan nem is forgalmazott telefon UI-át már csak 2022. augusztus 24-ig lehet személyre szabni ezen keresztül. Akkor ugyanis a Razer lekapcsolja a virtuális áruházat, a maradék Razer Phone felhasználó pedig csak az éppen letöltött témát és az alapértelmezett UI-t fogja tudni használni készülékén.


[+]

Nem meglepő egyébként a lépés, lévén a Nextbit Robin alapjaira építkező Razer Phone és Razer Phone 2 nem lett masszív siker. A Razer 2018-ban még kacérkodott a gondolattal, hogy folytatja a szériát és egy demót is bemutattak a CES-en, ahol a telefont használták egy laptop agyaként, ebből végül nem lett piaci termék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés