Bemutatkozott az Asus Zenfone Max Plus (M1)

Az Asus termékportfóliójára jellemző, hogy ami az orosz piacon megjelenik, az előbb-utóbb, de inkább előbb, itthon is felbukkan a kínálatban. Ezúttal a Zenfone Max széria kapott új belépőt, méghozzá 18:9-es képarányú kijelzővel. A Zenfone 4 Max 5000 mAh-s teleppel, PowerMaster töltővel és dupla hátlapi kamerával emelkedett ki a mezőnyből, amit a Zenfone 4 Max Plus (M1) sem nélkülöz, az akkumulátor kapacitása viszont 4135 mAh-ra csökkent. Cserébe a készülék is kisebb lett.


[+]

Az Asus Zenfone 4 Max Plus (M1) 5,7 hüvelykes, 1080 x 2160 pixel felbontású panelt kapott a 2.5D kialakítású előlapi üveg mögé a 152,6 x 73 x 8,8 milliméteres, 160 grammos fém házba. A lapkakészletet MediaTek gyártmányúra cserélték az MT6750T típusból, amelyhez vagy 2/16 GB memória, vagy 3/32 GB memória jár, ami két SIM kártya használatától függetlenül bővíthető. A kamerakiosztás megegyezik, legalábbis az elv: egy 16 és egy 8 megapixeles szenzor áll rendelkezésre, utóbbi széles látószöggel.


[+]

A 8 megapixeles előlapi kamera arcfelismerésre is alkalmas, a hátlapra azért került egy ujjlenyomat-olvasó, az előlapi fizikai Home gomb viszont teljesen eltűnt. A 10 wattos, 5 volton 2 ampert leadó PowerMaster töltőfej adott ugyan, a töltés nem kifejezetten gyors, a Zenfone 4 Max esetében 4 órás töltési idő itt 3 órára csökkent a telep méretével együtt. Az Android 7.0 a ZenUI 4.0-val egészül ki, az ár és az elérhetőség egyelőre nem ismert. A készülék mellesleg majdnem teljesen megegyezik a Kínában Zenfone Pegasus 4s-sel, a kijelző felbontása és a telep viszont kicsit nagyobb.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés