Bemutatkozott a YotaPhone 2

Hirdetés

Hivatalosan is belép a magyar piacra a YotaPhone 2. A készülék két kijelzővel rendelkezik; az egyik egy 5 hüvelykes, 1080p felbontású AMOLED panel, a másik pedig egy 4,7 hüvelykes e-ink megjelenítő, mely 16 árnyalatú, felbontása pedig 540 x 960 pixel (235 ppi). Mindkét képernyőt Gorilla Glass 3 védi a karcolásoktól, ráadásul mindkettő érintésérzékeny. A készülék mindkét oldalára kirakhatók widgetek, ráadásul az e-ink kijelzőn is olvastunk bármilyen tartalmat, szöveget, így sokkal kevesebb energiát használunk fel, ezáltal jóval hossza üzemidő elérésére adódik lehetőségünk.

Hivatalosan is bemutatkozott a Yotaphone 2

A YotaPhone 2-n már az Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot, a hardveres erőforrást pedig a Snapdragon 800 chipset és 2 GB RAM biztosítja. A belső tárhely mérete 32 GB, bővítésre sajnos nincs lehetőség. Az előlapi kamera 2,1, a hátlapi pedig 8 megapixel felbontású képeket képes készíteni. Adatkommunikációs téren derekasan helytáll a készülék; Cat.4-es LTE (maximum 150 Mbps letöltési sebesség), Bluetooth 4.0, NFC, valamint GLONASS műholdak információt feldolgozó A-GPS modulok kerültek beépítésre. A YotaPhone 2 vezeték nélkül is tölthető, az akkumulátor kapacitása pedig 2500 mAh. A termék a mai naptól válik elérhető Angliában, árról azonban még nincs információ.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Oroszok hátsó szándékkal

    Megérkezett a két kijelzős Yotaphone folytatása, amelyben jócskán erősebb lett a hardveres kínálat, a szinte nulla fogyasztású e-ink kijelző azonban megmaradt.

  • Két utódja is lehet a YotaPhone 2-nek

    A tavalyi évben jelent meg a YotaPhone 2, ahogy az lenni szokott, már pletykálnak az utódairól, minden valószínűség szerint érkezik egy olcsóbb és egy drágább modell is a helyére.

Előzmények

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Jiayu S2 - színes álomvilág

    A kínai gyártó terméke nyolcmagos processzorral és Full HD felbontású, 5 hüvelykes kijelzővel szeretne hódítani, szép a formaterv, jó az anyaghasználat.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

  • YotaPhone C9660 - hátulról jött az ötlet

    Maga a gyártó is azt mondta, hogy csak egy érdekes kísérlet volt az első YotaPhone. De bejött, már a másodikon dolgoznak. Mi az eredeti modellre tettük rá a kezünket.

Hirdetés