Bemutatkozott a PowerBeats 4

Néhány napja még csak elméletként beszéltünk róla, mostanra viszont hivatalossá vált: remek az üzemidő, jónak ígérkezik a hangzás, de az ára is közel van a Pro változatéhoz.

Ahogy arról a korábbi hírek is szóltak, folytatódik a számozott PowerBeats-széria, leleplezték a negyedik generációt, ami külsőben, hangminőségben és vízállóságban felveszi a kesztyűt az érezhetően drágább PowerBeats Próval, üzemidőben pedig bőven túl is tesz rajta. Ami a PowerBeats 4-et lejjebb pozicionálja, az a két fülhallgatót összekötő, hagyományos kábeles megoldás, illetve a szintén hagyományos, Lightning-csatlakozós töltés a töltőtok helyett: ennyi kompromisszumot valószínűleg sokaknak érdemes bevállalni, ha figyelembe vesszük a 150 dolláros PowerBeats 4 és a 250 dolláros PowerBeats Pro közti árkülönbséget.


[+]

A PowerBeats 4-ből sem maradt ki az Apple H1 chip, ami az Apple termékekkel villámgyors kapcsolatteremtést, "Hey, Siri" funkciót és jó minőségű átvitelt ígér, a kialakítás pedig egy az egyben a Pro változatról lehet ismeretes. A beépített akkumulátorral 15 órás üzemidőt ígér a PowerBeats 4, a Fast Fuel névre hallgató gyorstöltési szabvány szerint pedig 1,5 órányi zenehallgatás tölthető bele mindösszesen 5 perc alatt, ha épp teljesen lemerülve találjuk meg a kütyüt.

[+]

A fehér, fekete és piros színekben elérhető fülhallgató mellé USB A - Lightning kábelt csomagolnak, a hazai áráról egyelőre nem tudunk semmit, viszont 50 - 55 000 forint alatti árra semmiképp nem érdemes számítani, bruttó nyitóárnak inkább a 60 - 65 000 forint valószínű. Az előző, PowerBeats 3 jelenleg 55 000 forintért vehető meg, míg a PowerBeats Pro változatáért körülbelül 75 000 forintot kell fizetni.

Előzmények

Hirdetés