Bemutatkozott a Poco F3 GT

Nagy meglepetés nincs, az egyetlen újdonság, hogy a Redmi felirat helyett Pocot szitáltak a hátlapra.

A Poco bemutatta az F3 GT-t, ami egészen konkrétan a Redmi K40 Gaming Edition. Még az árazás sem változott, az első héten legalábbis csak pár ezer forintos eltérés látszik, amit némi árfolyamváltozás pont megmagyaráz. A második héten már valamivel több rúpiát kell fizetni a Poco féle gamer készülékért, a végleges kereskedelmi árazás pedig augusztus 9-től lesz érvényes, úgyhogy ezekkel érdemes számolni.


[+]

A 6/128 GB-os kiszerelés 110 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül majd (szemben a Redmi féle verzió 92 ezer forintra átszámolt nyitó vételárával), a 8/128 GB-os memóriacsomag 118 ezer forintra jön ki átszámolva, a 8/256 GB-os variáns pedig 124 ezer forintnyi helyi pénzbe kerül. A 12 GB RAM-mal szerelt verzió úgy tűnik, marad a Redmi kiváltsága.


[+]

Ezt leszámítva minden megegyezik, így a Poco F3 GT is 6,67 hüvelykes, HDR10+ AMOLED kijelzőt kap FHD+ felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel és 16 megapixeles szelfikamerával. A hátlapi kamerarendszert (64 + 8 + 2 MP) értesítési LED-ként is funkcionáló díszcsík szegélyezi, a LED segédfény pedig villám alakú. A játékélményt a fizikailag kiemelkedő, mágneses játékvezérlők fokozzák, hardveresen pedig a Dimensity 1200 biztosítja az alapokat. Megmaradtak a sztereó hangszórók is, bár a termékoldalon a JBL felirat nem látszik a képen, lehet, hogy ezt a Redmi megtartotta magának, a 67 wattos gyorstöltés viszont jár a Poco márkanév mellé is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés