Bemutatkozott a Gionee P7

Bár a Gionee saját logós termékei meglehetősen ritkán jutnak el hozzánk, Ázsiában sorra dobják piacra saját név alatt futó portékáikat. Pár hete a P7 Max mutatkozott be 5,5 hüvelykes képátlóval és HD kijelzővel, most pedig a sima P7 bukkant fel Indiában, amely a képáltót 5 hüvelykesre zsugorította, a processzormagok számát pedig 8-ról 4-re csökkentette, 1,3 gigahertes maximummal.

A Gionee P7
A Gionee P7 [+]

Az SoC típusát a Gionee egyelőre nem pontosította, azt viszont igen, hogy munkálataiban 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló segíti, amelyből 9 gigabájt áll a felhasználó rendelkezésére. Az előlapra 5 megapixeles kamera került, a hátlapra pedig 8 megapixeles modul autofókusszal és ledes villanóval.


[+]

Az alsóbb kategóriába szánt P7 plasztikból készült hátlapja lepattintható, alatta 2300 milliamperórás telep pillantható meg. Az egyelőre Indiában bevezetésre kerülő Gionee mobil Amigo 3.2-s rendszerfelületet futtat, természetesen androidos alapokon, abból is 6.0-ra építkezve. A P7 10 ezer rúpiáért, azaz 44 ezer forintért lesz kártyafüggetlenül megkaparintható fehér, fakó arany és szürke színváltozatokban.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Gionee F5

    A kínai gyártó új készüléke elsődlegesen a helyi piacon fog próbálkozni, bőséges rendszermemóriája és nagy akkumulátora miatt számíthat sikerre.

Előzmények

Hirdetés