Bejelentette a Meizu a 18s bejelentését

Manapság már az előzeteseknek is van előzetese. A lényeg: már csak egy hét van hátra a Meizu 18s tényleges startjáig.

Hirdetés

Egy időben mi is összefutottunk a kínai Meizu készülékeivel, aztán különféle komplikációk és ázsiai fókusz után ritkábban jutottak el ezek a telefonok kis hazánkba. Így például lemaradtunk az egész kompakt Meizu 18 tesztlehetőségéről, és kevés esélyt látunk arra, hogy a 18s, a 18s Pro vagy a 18X eljut szerkesztőségünkbe, a márka mindenesetre bejelentette, hogy mikor jelenti be ezeket a telefonokat.


[+]

Egyébként a Meizu már a mai információközléshez is készített egy előzetest, szóval az tulajdonképpen a bejelentés bejelentésének bejelentése volt, a lényeg mindenesetre az, hogy szeptember 22-ig már csak párat kell aludni, és aznap egy rakás Pandaer kütyü is bemutatkozik. A 18s Pro várhatóan Snapdragon 888+-szal érkezik, a 10X pedig visszafogottabb árcédulával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu 18s, 18s Pro és 18x

    A frissített széria leggyengébb tagja is komoly teljesítményű Snapdragon chippel, 30 W-os gyorstöltéssel és 120 Hz-es OLED kijelzővel érkezik, de a kamerás érdekességek a drágább modellekbe jutottak.

Előzmények

  • Egész kompakt lett a Meizu 18

    A gyártó idei csúcsszériája két változatban, megegyező hardveres képességekkel, de eltérő méretben és kamerarendszerrel muttakozott be.

  • Azért nem lesz csúnya a Meizu 18

    Az első kiszivárgott renderek nagyon vonzó dizájnt mutattak, de a hivatalos előzetes sem rossz.

  • Háromnapos bulival ünnepel a Meizu

    Három nap, három bemutató. Így ünnepel a Meizu. Dokumentumfilmet, új felhasználói felületet és a Meizu 18-at is várjuk.

  • Tényleg ilyen lesz a Meizu 18?

    Nem lenne éppenséggel rossz, de a forrás hitelessége nem megerősített, viszont kétségtelen, hogy dizájnban és technológiailag igen nagy ugrás lenne.

Hirdetés