Az Xperia Z HDR kamerájáról

Hirdetés

Már csak néhány óra van hátra a Las Vegasban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show kezdetéig, mely során többek között a Sony első, Full-HD megjelenítővel szerelt okostelefonja is leleplezésre kerülhet. Az Xperia Z az elmúlt napokban több alkalommal is hallatott magáról, de a kiállításról szivárgó képek alapján most már biztosra vehető az 5 hüvelykes megjelenítő, a négymagos Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro processzor és az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer használata, méghozzá vízálló kivitelben. Az alábbi képen a 13 megapixeles Exmor RS kameramoduljának szerkezeti felépítése is látható, mely a szélsebes Adreno 320 grafikus gyorsító segítségével HDR fotók és videók rögzítését is lehetővé teszi. A Sony csúcsmodellje először csak az Egyesült Államokban kerül forgalomba, de ezt követően egy európai változat és egy kétkártyás kiadás bejelentésére is számítani lehet a februári Mobile World Congress során.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Sony

Azóta történt

 • Nem lesz filléres az Xperia Z

  Németországban hatszázötven eurós áron debütál a Sony első, Full-HD megjelenítővel szerelt okostelefonja.

 • Xperia ZL – vörösben is

  A fekete és fehér változatok mellett további árnyalatokban is piacra kerül a Sony második Full-HD kijelzős okostelefonja.

 • Mobilarena TV: Sony Xperia Z

  Mai adásunkban a Full HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt, IP57 szabvánnyal rendelkező Sony Xperia Z-ről esik szó.

 • Xperia Tablet Z – kecses és könnyű

  Full-HD kijelzővel, négymagos processzorral és LTE modemmel érkezik a világ legkönnyebb és legkarcsúbb tízhüvelykes táblagépe.

Előzmények

Hirdetés