Az Elephone P20 is 6 GB RAM-ot kap

Hirdetés

Az Elephone P20 specifikációja egy ideje nem titok, hamarosan a megjelenésre is lehet számítani, az viszont biztos, hogy az ormányos kínai gyártó sem óhajt kimaradni a technológiai trendek fősodrából, így várhatóan a legújabb készülékük minden ennek megfelelő készséggel felszerelve érkezik.


[+]

A unibody fémházba a MediaTek 16 nanométeres, FinFET Compact gyártástechnológiával készülő, nyolcmagos, referenciaértéken maximum 2,3 GHz-en pörgő lapkáj a kerül, a Helio P20 (milyen informatív névválasztás), amely a P10-zel ellentétben kétcsatornás, tehát gyorsabb memóriakezeléssel dolgozik, így elegendő lehet a 2 GHz-es skálázás is, ráadásul az energiafogyasztás is kordában tartható. Mindehhez 6 GB RAM-ot, de mindössze 32 GB tárhelyet mellékelnek.


[+]

A előzetesek szerint a készüléket 5,5 hüvelykes, káva nélküli, Full HD megjelenítővel szerelik, 8 megapixeles előlapi kamerával, hátulra pedig egy f/1.7 apertúrájú, 12 megapixeles modul várható, valamint az ujjlenyomat-olvasó sem marad ki a repertoárból. Az akkumulátor mérete továbbra sem ismert, de jó eséllyel egy 3000 mAh-s telep fog belekerülni, amit C típusú USB kábellel tölthetünk, valószínűleg a MediaTek Pump Express+ gyorstöltési szabvány szerinti tempóban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés