Az AnTuTunál járt a Galaxy A9 Pro

Napról napra közelebb kerülünk a Samsung új phabletjének bejelentéséhez, amiről folyamatosan egyre több információ lát napvilágot. A GFXBench adatbázisában már korábban feltűnt a készülék, most pedig az AnTuTunál is megállt egy gyors vizitre. Ha minden igaz, ez az eszköz a Galaxy A9 (2016) fejlettebb verziója lesz, amit a Pro megjelölés is jól mutat, illetve a specifikációk is erről árulkodnak: a 13 megapixeles kamera helyett immár egy 16 megapixeles szenzorról beszélünk, a rendszermemória mérete pedig 3 helyett 4 gigabájtra nő.


[+]

A tesztprogramok közül eddig mindegyik 5,5 hüvelyket jelölt meg lehetséges képátlónak, ami azért fura, mert a sima variáns 6 hüvelykes képeryővel látott napvilágot. Az biztos, hogy Full HD felbontású Super-AMOLED panel kerül majd a szerkezetbe, az pedig az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva kijelenthető, hogy a benchmark leírások sem mindig felelnek meg a valóságnak. A hírek szerint a szerkezet lelke a Snapdragon 652 chipset lesz (nyers ereje körülbelül a Snapdragon 810 szintjén mozog), a belső adattároló mérete pedig 32 gigabájtra rúg majd. A hivatalos leleplezésre valószínűleg pár héten belül sor kerül.

Előzmények

  • Ennyibe fog kerülni a Galaxy S7 és S7 edge itthon

    Nem meglepő, hogy egyik csúcskütyü sem lesz filléres, idén is negyedmillió körüli költséggel számolhatunk, ha egy összegben, előfizetés nélkül akarjuk kifizetni valamelyiket.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

Hirdetés