Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Április 6-án startol a Xiaomi Mi 5 Pro

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

Két héten belül startol a Xiaomi új csúcsmobiljának legerősebb változata, de persze továbbra sem az európai piacra tervez vele a cég.

Nem véletlenül illettük troll jelzővel a Xiaomit az idei Mobile World Congress kapcsán. A gyártó ugyanis elméletileg Barcelonában tartotta az Mi 5 bemutatóját a rendezvény idején, de hiába kerestük a várt időpontnál jóval hamarabb a gyártót, semmilyen csatornán nem kaptunk választ, a kiállításon sem volt jelen a cég, pedig a bemutató tényleg a katalán fővárosában zajlott le. Mindazonáltal a specifikációs táblázatot és az árat összevetve előre lehetett tudni, hogy nagy siker lesz a termék, villámgyorsan összejött a 14,4 millió előjegyzés, a 3/32 gigabájtos és 3/64 gigabájtos modellek szállítása elméletileg azonnal elindult.


[+]

A kerámia hátlappal szerelt, 4 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájtos háttértárral együtt dolgozó változatra azonban még várni kell, most azonban kiderült, hogy április 6-ától ezek a készülékek is elindulnak. A gyártó továbbra sem gondolkodik az európai és amerikai vásárlórétegben az Mi 5 kapcsán, egyelőre csak az elsődleges piacaikra szállítanak belőle, főként Kínába.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.