Hirdetés

2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Április 11-én érkezik a „HTC One M10”?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: 4G News

Szinte biztos, hogy kihagyja a barcelonai MWC-t a HTC One M9 folytatása. Portugál források tudni vélik a premier pontos dátumát.

A HTC-re ráférne egy-két igazán erős negyedév, hogy rendezze a sorait, és az elmúlt hónapok az óvatos átalakulás jegyében zajlottak. A One A9 például lapos hátlapra és sokak szerint máshonnan ismert dizájnra váltott, persze az a készülék ugyanannyira a saját formaterv tökéletesítésének is tekinthető. A One A9 még a tavalyi generációhoz tartozott, újabb szivárgások szerint a BoomSound előlapi hangszórók eltűnése ugyanakkor nem egyszeri alkalom volt, a „One M10” is elhagyhatja a sorozat legkarakteresebb tulajdonságát.


Állítólag a One M9 folytatása látható a kémfotón [+]

A portugál 4G News úgy tudja, hogy a One M9 folytatása nem a barcelonai MWC-n, és nem is közvetlenül utána, márciusban mutatkozik be, hanem kicsivel később, április 11-én, méghozzá egy londoni eseményen. Ezzel a HTC talán azt akarja elérni, hogy a MWC-n felbukkanó, tucatnyi friss telefon mellett ne kapjon az új csúcskészülékük a megérdemeltnél kevesebb rivaldafényt, április mindenesetre a Galaxy S7 és az LG G5 értékesítésének várható kezdete, úgyhogy a tavaszi premier is rejt kockázatokat, akárcsak a sztereó hangszórók esetleges elhagyása. Az @evleaks szerint az okostelefon, amely talán nem is One M10 néven kerül forgalomba, a május 9-ei héten bukkan majd fel az amerikai boltok polcain.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.