Android 6.0-val jelent meg a Honor 7 Enhanced

Bár valamivel drágább, mint a tavalyi modell, a Honor 7 továbbra is remek ár/érték aránya miatt népszerű, hiszen a ráfizetésért fémház és ujjlenyomat-olvasó is jár egy igen jó, 20 megapixeles kameraszenzorral. Most új variánst leplezett le a Huawei önálló brandje, és bár a Honor 7 Enhanced megtartotta az alapmobil legtöbb tulajdonságát (5,2 hüvelykes FHD kijelző, Kirin 935-ös SoC, kamera és biometrikus szenzor), újdonság, hogy az EMUI felület már Android 6.0 Marshmallow-n fut. A tárhely 32 gigabájtosra növekedett.

Nem csak mutatósabb: funkcióban gazdagabb lett a Honor 7 az elődjénél
Nem csak mutatósabb: funkcióban gazdagabb lett a Honor 7 az elődjénél [+]

Nemcsak az alapverzió frissült, hanem az EMUI felület is: a Huawei Mate 8 után ez a készülék a második, amelyik megkapta a gyártói UI 4.0-s változatát. A „sima” Honor 7 tulajdonosainak még várnia kell erre az update-re, a kínai kiszerelésekre viszont már feldobhatják a vállalkozó kedvűek a tesztverziót. Az Enhanced arany színben és 2000 jüanért rendelhető meg (kb. 90 ezer forint), míg a 16 gigabájtos ára 1800 jüanra változott (80 ezer forint) Kínában. Az itthoni megjelenésről egyelőre nem kaptunk információt.

Előzmények

  • Veletech: élőben még szebb a Honor X2

    Nevezzük tabletnek vagy phabletnek a 7 hüvelykes új Honor eszközt, az biztos, hogy fém burkolatával méltó jövevény a Huawei önálló termékcsaládjában.

  • Több Huawei és Honor készülékre jön az Android 6.0

    Mint ahogy már más gyártók is, úgy a kínaiak is közölték, hogy mely kütyükre lesz elérhető a Marshmallow operációs rendszer. Felső és középkategóriás eszközök is részesülnek benne.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Mobilarena TV: Hetedik

    Mit lehet tenni, ha a tavalyi ár/érték bajnok annyira jól sikerült, hogy megsokszorozódtak az elvárások? Mit, hát még jobb készüléket csinálni. Este 6-kor Honor 7 bemutató.

Hirdetés