Hirdetés

Aktív zajszűrés és gyorstöltés tízezer alatt

Persze Kínában, de a Redmi Buds 5 ára jó eséllyel errefelé sem emelkedik majd csillagászati magasságokba.

A Redmi Buds 4 esetében a Pro verzióig kellett elmenni, ha az ember aktív zajszűrést óhajtott, az új generáció viszont az alapmodellben hozza ezt a funkciót. A Redmi Buds 5 TWS fülhallgató a Redmi Note 13 széria mellett mutatkozott be, így itt is elérhető az AAPE által jegyzett kamuflázs verzió, igaz, másfélszeres áron, de még az is csak 14 ezer forint átszámolva, a sima Buds 5 pedig kilencezer forintnak megfelelő jüanért szerezhető be halvány lila, fehér vagy fekete színben.


[+]

A füles 12,4 milliméteres dinamikus tekercsekkel cizellálja a mélyeket, a titán bevonatú, merevebb membrán pedig a magas tartományt támogatja. A maximum 46 dB mélységű aktív zajszűrés a 2 kHz-es tartományt is kezeli és három módban állítható: a mély, kiegyensúlyozott és enyhe zajszűrés különböző környezetben optimális, opció a zajáteresztő mód, a szélzajt és a beszélgetés közbeni zavaró audiotényezőket pedig a két mikrofon mesterséges intelligencia segítségével szűri.

Az alap-színváltozatok.
Az alap-színváltozatok. [+]

A töltőtokkal együtt összesen 40 óra üzemidőt ígér a gyártó zajszűrés nélkül, am ia fülesek esetében 10 órányi működést jelent egyhuzamban, ANC-vel pedig 30 órát, illetve fülesenként 8 órát lehet kihozni az eszközből, de öt percnyi töltéssel további két órát nyerünk a fülesekkel a gyorstöltésnek köszönhetően. Az árkategóriába vezetékmentes töltés már nem fért, a Bluetooth 5.3 alacsony késleltetéssel és Low Energy protokollal viszont adott, sportolás vagy borús idő esetén pedig az IP54-es minősítés biztosít védelmet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés