Még egy Redmi Buds 4 modell érkezett

Átlépte a Kínai határt a Xiaomi Pad 6, amit Indiában az újonnan bemutatott Redmi Buds 4 Active kísér.

A Xiaomi áprilisban mutatta be a Pad 6-ot kétféle verzióban, ezek közül a Snapdragon 870-nel szerelt modellt küldte Indiába, amit egy TWS fülhallgató kísér a Redmi Buds 4 szériából. A tavalyi ANC-s alapmodell és Pro mellé (ezek egyébként itthon is elérhetők) 2022 végén érkezett egy Lite verzió aktív zajszűrés nélkül, most pedig egy újabb modell Active utótaggal.


[+]

Az új Buds 4 Active sem kínál ANC-t, csak környezeti zajszűrést és az IP védelem is megáll IPx4 cseppállóságnál, viszont nagyobb, 12 milliméteres dinamikus, úgynevezett Bass Pro meghajtókkal dolgozik, támogatja a Google Fast Pair megoldását, 10 perc alatt pedig másfél órányi üzemidőt szív magába kábelen a gyorstöltésnek köszönhetően.

A fülesek 5.3-as Bluetoothon keresztül csatlakoznak a készlékhez, opció az érintésvezérlés, a 440 mAh-s akkuval szerelt töltőtokkal együtt pedig összesen 30 órányi üzemidőt ígér, ha az 5 órás menet után lemerültek. A tokkal-vonóval 42 grammos Buds 4 Active 5800 forintnak megfelelő indiai rúpiába kerül, de az első értékesítési hullámban 1199 rúpiáért (4900 forint) lehet kosárba tenni az Amazonon vagy a Xiaomi üzleteiben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés