Akksiban és kamerában erősít az LG K40s és K50s

A koreaiak középkategóriás szériája két új taggal bővült, a hivatalos bemutató Berlinben várható.

Az LG a dupla kijelzős attrakción kívül legalább két új középkategóriás modellel készül a berlini IFA-ra. Az LG K40 és K50 az MWC-n mutatkozott be, a folytatás pedig szeptember elején érkezik. Az LG K40s és LG K50s igyekszik még többet nyújtani a kategóriában, így valamivel nagyobbak lettek, cserébe a kijelző és az akkumulátorkapacitás is. a csepp alakú szenzorsziget maradt, a kávák viszont elvileg keskenyebbek lettek.

Hirdetés

LG K40sLG K40s LG K40s [+]

A K40s 156,3 x 73,9 x 8,6 milliméteres dimenzióiba már 6,1 hüvelykes, HD+ felbontású, 19,5:9 képarányú IPS panel fért 3500 mAh-s akkumulátorral, a hátlapon pedig már egy 5 megapixeles mélységélességet definiáló szenzor egészíti ki a 13 megapixeles, PD autofókusszal dolgozó főkamerát. A szelfiegység szintén magasabb felbontással dolgozik, a K40s-sel már 13 megapixeles önarcképet készíthetünk. Az ujjlenyomat-olvasó maradt hátul, a horizontálisan rendezett kamerarendszer alatt.

[+]

A K50s is megnőtt az elődmodellhez képest. A 165,8 x 77,5 x 8,2 milliméteres készülék kifejezetten nagynak tűnik, ahogy szerencsére a 4000 mAh-s akkumulátor is. A megegyező képarányú, FullVision kijelző itt is marad HD+ felbontású, de 6,5 hüvelykre terebélyesedett, a hátlapra pedig három kamerát utalt ki az LG az ujjlenyomat-olvasó fölé: egy 13 megapixeles (PDAF), egy 5 megapixel mélységszenzor és egy 5 megapixeles szuper széleslátószögű egység áll rendelkezésre.

A plusz egy gomb a Google Segédé.
A plusz egy gomb a Google Segédé.

A lapkakészletről nem nyilatkoztak, a maximum 2 GHz-es, nyolcmagos szettek mellett viszont a K40s esetében 2 vagy 3 GB operatív memória lehet 32 GB bővíthető belső tárhellyel, a K50s pedig 3 GB rendszermemóriával dolgozik szintén 32 GB bővíthető belső tárhellyel. Az ac-s WiFi és az 5.0-s Bluetooth marad, fülhallgatóval támogatott a DTS:X 3D Sorround és mindkét készülék megfelel a MIL-STD 810G strapabírósági sztenderdjeinek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés