Hirdetés

Akciófigyelő: Már kapható is a friss TCL 30 SE

Olcsó telefont kínál a TCL 50 megapixeles kamerával és jókora akkumulátorral.

A TCL az MWC-re rengeteg termékkel készült, ezekről már mind írtunk. A 30 SE nevű készülékük pedig már piacra is került olyannyira, hogy már tesztcuccunk is van, amivel fogunk is foglalkozni, ha a kiállításnak vége, azonban a gyártó az Aliexpressen rendelve bevezető áron kínálja a terméket, ami megér egy hírt, hiszen ez egy 149 eurós telefon, legalábbis ha a 4/64 GB-os változatra megyünk rá, plusz 10 eurót kérnek a 128 GB-os tárhellyel rendelkező modellért.

A TCL 30 SE egyik ütőkártyája az 50 megapixeles főkamera, noha az olcsóbb telefonokban ez a felbontás nem jelenti automatikusan azt, hogy a képminőség is ugrásszerűen javul. A másik fontos dolog az 5000 mAh-s akkumulátor, ám ezeken túlmenően jellemzően egy olyan modellt láthatunk, amelyet a középkategória aljára pozícionáltak. Ez kiderül a HD felbontású, 60 Hz-es, 6,52 inches kijelzőből, a MediaTek Helio G25-ös chipsetből, amely egy 2020-as fejlesztés, noha 12 nm-es gyártástechnológiája fogyasztás szempontjából kedvező.

A hátlapon a főkamera mellett két, 2 megapixeles segédszenzor dolgozik a portrék és a makrók esetében, az előlapon 8 megapixeles a felbontás. Az 5000 mAh-s akkumulátor maximum 15 wattal tölthető, a SIM-tálca hibrid megoldást használ, tehát vagy két nanoSIM, vagy a második helyett microSD tehető ide. Van 3,5 mm-es jack csatlakozó, 5.0-s Bluetooth, de az 5 GHz-es WiFi sáv támogatása már hiányzik a repertoárból. Az 55 ezer forint körüli bevezető ár azonban még így sem rossz, aztán hogy ténylegesen mit tud a termék, azt néhány héten belül egy teszt formájában megvizsgáljuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Előzmények

Hirdetés