Hirdetés

Akciófigyelő: Két hétig most olcsóbb az Asus ROG Phone 8

Március 1-től 17-ig az Asus magyar webshopja kedvezménnyel kínálja a 12/256 GB-os ROG Phone 8-at.

Kedvezményt ad az Asus a januárban piacra került ROG Phone 8-ra a gyártói webáruházban március 1-től március 17-ig. A promóció a fekete (Phantom Black) színű ROG Phone 8 készülékre vonatkozik, 12 GB LPDDR5x memóriával és 256 GB UFS 4.0-s belső tárhellyel. A telefont a promóciós időszakban 461 490 forint helyett 419 990 forintért árulja a gyártó az itt elérhető a termékoldalon.

A hivatalos gyártói webshopban negyvenezer forintos kedvezménnyel rendelhető a ROG Phone 8
A hivatalos gyártói webshopban negyvenezer forintos kedvezménnyel rendelhető a ROG Phone 8 (forrás: Asus) [+]

A ROG Phone 8 mellé a dobozban még jár a 65 wattos hálózati adapter, illetve jár mellé egy átlátszó védőtok is, viszont a tesztünkben látható AeroActive Cooler X külső hűtő nem tartozék. Ettől eltekintve minimális lemondással jár a ROG Phone 8 Pro helyett a sima ROG Phone 8-at választani, a két telefon hardver tekintetében ugyanis megegyezik. A ROG Phone 8-ban így megvan a Snapdragon 8 Gen 3-as chip, a 3,5 mm-es csatlakozó, a sztereó hangszórók Dirac Virtuo támogatással, a 6,78”-es, 165 Hz-es AMOLED kijelző beépített ujjlenyomat-leolvasóval, két USB-C csatlakozó átfolyó töltéssel, illetve az érintőravaszok a készülék bal oldalán. A ROG Phone 8 a hátlapon ugyanakkor nem kínál mini-LED kijelzőt, helyette egy négy RGB LED-del világítani és villogni képes ROG Aura logót találunk az üveg alatt. A Qi vezetékmentes töltést ez a készülék is támogatja és adott az IP68 minősítése is.

A ROG Phone 8 fekete színben
A ROG Phone 8 fekete színben (forrás: Asus) [+]

A szoftver a ROG Phone 8 esetén is Android 14-re épül és két főverzió-frissítést, valamint négy évnyi biztonsági támogatást ígér hozzá az Asus. Aki többet szeretne megtudni a készülékről, az részletes tesztünket ide kattintva olvashatja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés