Hirdetés

Akciófigyelő: A Viomi megújult robotporszívóját rögtön akciózza is

A Xiaomi ökoszisztémájába tartozó cég SE néven piacra dobja robotporszívójának fejlesztett kiadását.

Akinek van nem túlontúl régi robotporszívója otthon, az általában elégedett vele - ez derült ki legalábbis legutóbbi tesztünk fórumából. A Xiaomi régóta együttműködik a Viomival, olyannyira, hogy a köztudatban Xiaomi Viomi néven van benne a márka által forgalmazott robotporszívó, aminek most SE néven megérkezett a felfrissített kiadása. A gyártó pedig természetesen bevezető akcióval próbál vásárlókat csábítani.


[+]

A 2200 Pa szívóerejű motor és percenként 1500-at forgó fej felelős a hatékony portalanításért, a Samsungtól származó 3200 mAh-s akkumulátor pedig 120 percnyi takarítást garantál egy töltéssel, ami a gyártó szerint 200 négyzetméternyi terület tisztítására elegendő. A Viomi SE fel is mos, a felszerelhető rongy és a víztartály ebben az árkategóriában relatív ritka funkció. A készülék 12 szenzorral rendelkezik, amelyek segítségével jobban kerüli ki az akadályokat, mint az előd, a fejlesztett navigációs rendszer pedig hamar feltérképezi a területet és akár többszintes ingatlanok térképét is képes tárolni. A Viomi szerint ezzel 30%-kal nőtt a porszívó hatékonysága a jobb útvonalválasztás miatt. A portartály 300, a víztartály 200 ml űrtartalmú.


[+]

A Viomi SE összekapcsolható az Amazon Alexa otthoni asszisztensekkel, a porszívóra pedig 5 év garanciát vállal a gyártó, a szükséges javításokat pedig a Németországban, Baden-Württembergben létrehozott szervizközpontban végzik el. A megrendelt Viomi SE készülékek európai raktárakból érkeznek a felhasználókhoz, az esetlegesen szervizelésre szoruló gépeket pedig 24 órán belül felveszi a futár a tulajdonostól javításra. A gyártó 270 dolláros áron kínálja az új porszívót, de a SEUPGRADE kuponkóddal a cég hivatalos AliExpress boltjából rendelve a végösszeg valamivel kedvezőbb, 240 dolláros áron áll meg.

Hirdetés