Hirdetés

Akciófigyelő: a friss Xiaomi roller kedvező áron van a TomTopnál

A Mijia 1S tudása nagyjából a 365 Pro szintjén van, de annál mégis olcsóbb.

Hirdetés

Ha a rollermegosztós szolgáltatók járműveit nem számolom ide, akkor elég egyértelmű, hogy a budapesti elektromos kétkerekűk piacát a Xiaomi uralja, főleg az első generációs M365 népszerű igazán. Nem meglepő tehát, hogy a Xiaomi számos utódot kínál, ezek között a Mijia 1S van most akcióban a TomTop kínálatában, 306 euróért cserébe szállítják ide ingyen európai raktárból, most éppen ajándékba adnak mellé egy kompresszort is.

A Mijia 1S bizonyára meg fog felelni a remélhetőleg hamarosan érkező hazai szabályozásnak, hiszen 250 wattos motor van benne (pillanatnyi csúcsteljesítménye lehet 500 watt is, de ezt csak rövid ideig tudja), 8,5 inches kerekeken gurul, 100 kg-mal terhelhető, a gyártó 30 kilométeres hatótávot és 25 km/h-s maximális sebességet specifikál.

A 12,5 kilogrammot nyomó, összecsukható roller hátul tárcsaféket kapott, okostelefonos kapcsolatra képes, az első fék pedig elektronikus, a motor ellenállásával lassít és közben valamennyit visszatáplál az akkumulátorba. Elöl 6 méterre világítani képes lámpa, hátul féklámpa található, a kormány közepén pedig digitális kijelző tájékoztat a legfontosabb adatokról (sebesség, akkumulátor állapota). Itt lehet megvásárolni.

Hirdetés