A Xiaomi megállapodott a Meituval

Hirdetés

A Meitu az egészen különleges formatervről és a nagyon komoly önfotózós képességekről ismert. Az egész alakos, big data alapú alakjavításra és csontelemzésere is képes szelfialgoritmus marad a cég kezében, a hardverért viszont ezentúl a Xioami felel majd. Ami eddig sem volt éppen rossz, a Meitu Mito T9 a dupla szelfikamera rendszer mellé is tisztességes, felső középkategóriás specifikációt kínált. A szokásos csajos, de kissé fura dizájnnal. A brand megmarad, a kutatás-fejlesztés, a marketing, a formaterv és az eladások a Xiaomin állnak a következő harminc évben.


[+]

A kínai Hírközlési Hatóságnál felbukkant eszköz viszont még a Meitu tervezőinek keze nyomát viseli, az érdekessége pedig a három, teljes értékű szelfikamera az előlapon. Kijelző/előlap optimalizálással nem nagyon törték magukat, viszont egy példátlanul nagy szenzorszigeten elhelyezett 12, 20 és 8 megapixeles kamerarendszerrel nézhetünk farkasszemet. A hátlapra pedig kettő jutott, 12 és 8 megapixel felbontásban. Utóbbi feltehetőn mélységérzékelésre szolgál.

A Mito T9 kameraszoftvere
A Mito T9 kameraszoftvere [+]

A 176 x 75 x 10,55 milliméteres, kissé Vertura emlékeztető megjelenésű készülékbe 3400 mAh-s telep fért, valamint nem specifikált nyolcmagos lapkakészlettel (4 x 2,6 GHz + 4 x 1,7 GHz) és 8 GB rendszermemóriával dolgozik 128 vagy 256 GB belső tárhely mellett. Ujjlenyomat-olvasó az előlapi gombban lehet, jack csatlakozó pedig nincs. A brutális méretű noccs egy 6,21 hüvelykes, 2248 x 1080 felbontású OLED panelba lóg.

Azóta történt

  • Kamera és Kamera a Xiaomitól

    Vagy Kreatív és Színes (Colorful), a lényeg, hogy az új széria a fiatal felhasználóknak szól különleges dizájnnal és kameraképességekkel.

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi CC9

    A Meituval közösen megalkotott termékcsalád a legfiatalabb korosztályt célozza meg.

Előzmények

Hirdetés