A TENAA-nál járt az Oppo „A33"

Az Oppo-t jellemzően a prémiumtermékeiről ismerhetjük, az R7, az R7 Plus, de még a sokak által csak marketingfogásnak tartott, néhány napos akcióban kínált R5s is kiváló anyaghasználattal, hibátlan összeszerelési minőséggel, remek szoftveres háttérrel és korrekt hardverrel debütált. A fenti eszközök nem kimondottan a belépőkategória tagjai, most viszont úgy tűnik, hogy a gyártó egy olcsóbb modellel is készül, az „A33" már a kínai hírközlési hatóságnál járt.

A TENAA-nál járt az Oppo A33
[+]

Az öthüvelykes kijelzővel felszerelt mobil állítólag 540 x 960 pixel felbontású érintőkijelzőt, 8 megapixeles, villanóval ellátott hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát, 1 gigabájtnyi RAM-ot, 16 gigabájtos, bővíthető tárolóegységet, valamint 4G és Dual SIM támogatást is kapott. Hardveresen a 64-bites Qualcomm Snapdragon 410-zel dolgozhat együtt, amihez négymagos, 1,2 GHz-es Cortex-A53 processzor tartozik. Az Android 5.1.1 Lollipopot futtató mobil 142,7 x 71,7 x, 7,55 milliméteres dimenziókkal rendelkezhet, 145 grammot nyomhat és Kínában állítólag 800 jüanba kerülhet, ami körülbelül 35 000 forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Jóváhagyást kapott az Oppo A53

    A kínai hírközlési hatóság már áldását adta a cég újdonságára, ami a phablet kategóriában próbál szerencsét, méghozzá középkategóriás felszereltséggel.

  • Zero néven jön Európába az LG Class

    A dél-koreai vállalat terméke az öreg kontinensre érkezik, ami a fém borítás és a középkategóriás felszereltség mellé kicsit borsos árat kapott.

  • Hivatalosan is bemutatkozott az Oppo A33

    Sokat pletykáltak már a készülékről, amit az alsó-középkategóriába szán a gyártó, méghozzá Snapdragon 410 SoC-vel és 5 hüvelykes kijelzővel.

Hirdetés