A startupok világa lesz fókuszban a következő Okostelefon Akadémián

Az idei év első Okostelefon Akadémiájának témája a startupok világa. Sokan ismerjük azokat a sikersztorikat, amelyek itthonról indultak egy jó ötletből, a rendezvényen több olyan előadást is figyelemmel kísérhetünk, amely ezekről szól. A Prezi története mellett a MiSys sikere is terítékre kerül, megismerhetjük azt is, hogy egy mobilszolgáltató hogyan látja ezt a területet, illetve kicsit kikacsintunk a vlogger-szcéna felé is, a Hollywood Hírügynökségtől Szirmai Gergely meséli el, hogy miképp vált a YouTube-on ismertté.

Mindehhez szervesen kapcsolódik, hogy az előadésok után kerül sor az IVSZ által szervezett Appra magyar! 2014 díjátadójára, ahol nágy kategóriában díjazzák a versenyen indult mobilalkalmazásokat. A startupok világa persze ennél jóval összetettebb, hiszen nem csak sikerekről, hanem kudarcokról is szól ez a terület, egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy jó ötletből aztán világsiker kerekedik. Ezekre a kihívásokra és nehézségekre is felhívják majd a figyelmet az Okostelefon Akadémia előadói.

Ahogyan az lenni szokott, most is számos készülékgyártó lesz jelen a rendezvényen, akik megmutatják újdonságaikat az értő közönségnek. Minderre január 21-én kerül sor a Millenárison, a kapuk 18:00-kor nyílnak. A látogatókat a szervezők arra kérik, hogy az eseményen való részvételi szándékukat emailben, az oa@eurolex.hu címen jelezzék, további információk pedig a rendezvény Facebook-oldalán érhetők el.

Hirdetés