A Samsung vezetője biztos az új Galaxyk sikerében

Megszólalt a Samsung Electronics mobilos divíziójának elnöke a Galaxy S7-tel és a Galaxy S7 edge-dzsel kapcsolatban, véleménye szerint biztosnak mondható a készülékek sikere. Számokkal még nem támasztotta alá kijelentését, ám hamarosan erre is sor kerülhet, hiszen a rövidebb előrendelési időszakot követően péntektől hivatalosan is forgalomba kerülnek a zászlóshajók.


[+]

"Szinten mindenhol pozitívak a készülékekről közzétett tesztek, ám számunkra a legfontosabb, hogy a koreai felhasználók bizalmát is elnyerjük", mondta Koh Dong-jin egy Szöulban tartott sajtótájékoztatón. Koh, aki már veterán mérnöknek számít a cégnél, a Galaxy sorozat kezdete óta a vállalat alkalmazásában áll, december óta vezeti a mobilos részleget. Azonnal cáfolta, hogy az előrendelések száma nem felel meg az előzetes várakozásoknak, hiszen "minden tudásokat bevetették a Galaxy S7 párosának fejlesztésekor, a Galaxy S6 kettős eredményeit pedig képesek lesznek túlszárnyalni". Ezt mondjuk nem lesz nehéz véghezvinni, hiszen a hiányosságok miatt (amiket pont az új csúcsmobilokban pótoltak) a tavalyi generáció nem teljesítette a Samsung által kitűzött célokat, ami a bevételeket is negatívan érintette. Nagy előrelépésnek számít a Dual Pixel technológia, és örömmel fogadta mindenki a microSD foglalat és a vízállóság újbóli elérhetőségét is. Koh még egy bejelentést tett, miszerint  Korában és más piacokon elérhető lesz a Galaxy Club, így a szükséges havi összegek befizetése esetén 12 havonta lehetőség nyílik a készülékek lecserélésére (az Apple-höz hasonlóan).

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Ennyibe fog kerülni a Galaxy S7 és S7 edge itthon

    Nem meglepő, hogy egyik csúcskütyü sem lesz filléres, idén is negyedmillió körüli költséggel számolhatunk, ha egy összegben, előfizetés nélkül akarjuk kifizetni valamelyiket.

Hirdetés