2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A Samsung vezetője biztos az új Galaxyk sikerében

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: The Korea Herald

Koh Dong-jin szerint a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge az elődmodelleknél is keresettebb lehet. Elindul a Galaxy Club program is.

Megszólalt a Samsung Electronics mobilos divíziójának elnöke a Galaxy S7-tel és a Galaxy S7 edge-dzsel kapcsolatban, véleménye szerint biztosnak mondható a készülékek sikere. Számokkal még nem támasztotta alá kijelentését, ám hamarosan erre is sor kerülhet, hiszen a rövidebb előrendelési időszakot követően péntektől hivatalosan is forgalomba kerülnek a zászlóshajók.


[+]

"Szinten mindenhol pozitívak a készülékekről közzétett tesztek, ám számunkra a legfontosabb, hogy a koreai felhasználók bizalmát is elnyerjük", mondta Koh Dong-jin egy Szöulban tartott sajtótájékoztatón. Koh, aki már veterán mérnöknek számít a cégnél, a Galaxy sorozat kezdete óta a vállalat alkalmazásában áll, december óta vezeti a mobilos részleget. Azonnal cáfolta, hogy az előrendelések száma nem felel meg az előzetes várakozásoknak, hiszen "minden tudásokat bevetették a Galaxy S7 párosának fejlesztésekor, a Galaxy S6 kettős eredményeit pedig képesek lesznek túlszárnyalni". Ezt mondjuk nem lesz nehéz véghezvinni, hiszen a hiányosságok miatt (amiket pont az új csúcsmobilokban pótoltak) a tavalyi generáció nem teljesítette a Samsung által kitűzött célokat, ami a bevételeket is negatívan érintette. Nagy előrelépésnek számít a Dual Pixel technológia, és örömmel fogadta mindenki a microSD foglalat és a vízállóság újbóli elérhetőségét is. Koh még egy bejelentést tett, miszerint  Korában és más piacokon elérhető lesz a Galaxy Club, így a szükséges havi összegek befizetése esetén 12 havonta lehetőség nyílik a készülékek lecserélésére (az Apple-höz hasonlóan).

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hir​d​et​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.