A Nubia Z18 is érdekes lesz

A roppant versenyképes árazással bíró Vivo Nex motorikusan kiemelkedő szelfikamerával oldotta meg a kijelzőarány optimalizálását, ami így valóban átlépte a 90%-os, nagyjából eddig sci-finek számító határt. Az Oppo komplett kicsúsztatható kamerarendszerrel licitált a Vivora, a Find X már 93,8%-os előlap/kijelző aránnyal jelenleg valószínűleg a létező legkávamentesebb megoldás. A Nubia Z18 várhatóan csatlakozik az innovatív társasághoz.


[+]

A kialakításról viszont nem sokat tudunk, csak annyit, hogy valaminek a 3.0-s verziója. A Lenovo fiaskójától eltekintve, lassan kezdjük elhinni a gyártóknak, hogy a várakozások nem alaptalanok. A konkurencia teljesítményének ismeretében akár úgy is kinézhet a Nubia Z18, ahogy a most előszedett felvételen látjuk. Ultra vékony felső kávával és szerény alsó holttérrel. Azt, hogy az előlapi kamerát speciel a ZTE hogyan fogja megoldani a várhatóan kiemelkedő teljesítményű csúcsmodellben, egyelőre nem tudjuk, de elvileg sziget nélkül.

Azóta történt

Előzmények

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

  • Formabontó lehet az új Nubia

    A napokban kiadott előzetes új kialakítást sejtetett, noha valóban, a 3.0 akármi másra is utalhatott. Volna.

Hirdetés