A Nubia egy kevésbé ismert oldala

Ide a Red Magic gamer szériát és a kamerás csúcsmodelleket hozza a Nubia, de otthon az alsó polcon is kínál alternatívát.

A ZTE almárkájának ismertsége itthon főleg a kedvező árazású Red Magic gamer modelleknek köszönhető, újabban pedig a kameraképességekre fókuszáló csúcsmodellek is megjelennek az európai piacon, időről-időre pedig izgalmas koncepciókészülékekkel és techdemókkal is felhívják magukra a figyelmet, a 3D megjelenítésre képes Nubia Pad 3D például itthon is elérhető hivatalosan, a hajlítható készüléket pedig izgatottan várjuk valamikor az utolsó negyedévben.

A Nubia hajlíthatójának koncepciója
A Nubia hajlíthatójának koncepciója

Emellett a Nubia az alsóbb szegmensekben is jelen van Kínában, a legújabb ajánlat egy 72 ezer forintnak megfelelő jüanos Nubia N5 5G-vel, 90 Hz-es, 6,5 hüvelykes HD+ panellel, Android 13-mal és 50 megapixeles kamerával. A 10 wattos töltésteljesítmény azért kissé árnyalja a képet és a három éves Unisoc T770 sem egy erőmű, de legalább 6 nanométeren készül és a legerősebb Cortex-A76-os mag 2,5 GHz-re van húzva.


Nem minden kamera, ami annak látszik...

Az akksi egyébként 5000 mAh kapacitású, van 3,5 milliméteres jack, ujjlenyomat-olvasó viszont nem fért bele a büdzsébe. A készülék 4 vagy 6 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel választható, előbbi körülbelül 72 ezer, utóbbi 82 ezer forintos áron átszámolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés