A Note 20 Pro is elstartolt

A Cubot belépőszintet súroló phabletje kedvezményekkel és rengeteg tárhellyel indít.

Manapság igazán olcsón hozzálehet jutni egy-egy kisebb márka méretes, jól felszerelt telefonjához – a premierhéten a Cubot Note 20 Pro 100 dolláros kezdőára MediaTek Helio P60 SoC-vel, 6 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval ezt kétségtelenül aláhúzza. Az első 1000 darabot lehet kosárba helyezni ennyiért, az alábbi kuponnal, ezt követően 120 dollárba fog kerülni a Huawei Mate 30 Próra aligha véletlenül hasonlító mobil.


[+]

Mondjuk a tárcsás kameraszett jól néz ki, épp csak az az érdekes, hogy négy lencsét látni, a gyártó mégis csak a 12 megapixeles Sony IMX486-os (főkamera), a 20 megapixeles Sony IMX350-es (mélységérzékelő, talán más látószöggel), és a 0,3 megapixeles fotoszenzitív kamerát nevezi meg. A negyedik tag semmiképp nem LED villanó, lévén az balra helyezkedik el a méretes lencsegyűjteménytől.


[+]

Elöl 8 megapixeles kameracsepp lóg a 6,5"-es kétségtelenül méretes IPS panelbe. Más kérdés, hogy ezen az áron a C30 FHD felbontása nem fért bele, csak 720 x 1600 pixel, a gyártó mindenesetre 450 nit fénysűrűséget ígér. A két nanoSIM-et és microSD kártyát egyszerre befogadó Note 20 Pro 4200 mAh-s telepet rejt plasztik házában, amely USB-C porton tölthető. Megvan a Google csomag az Android 10 felületen, az NFC a mobilfizetéshez, a kétcsatornás WiFi és a B20-as 4G LTE sáv. Ujjlenyomat-olvasó ezúttal viszont nincs, csak 2D-s arcalapú védelem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Előzmények

Hirdetés