A+ minősítést kapott a Xiaomi 12 panelje, a Fold 2-ét a Samsung szállíthatja

Aligha lesz szabadság a kínai vállalatnál: közeleg a csúcskijelzővel szerelt zászlóshajó és készül a következő Mix Fold is.

Hirdetés

Szűk egy hét maradt a Xiaomi 12 család december 28-ai bemutatójáig, és csak úgy szórja a márka az érdekes információkat. Egy vagy több csúcskészülék például ellátogatott a rangos DisplayMate képernyőtesztjére, ahol A+ minősítést kapott, illetve 15 különféle kategóriában elismerést. Várható egy FHD felbontású, 10 bites OLED panellel szerelt alapkészülék, illetve egy QHD-s Pro variáns, bár ez utóbbit nem nevezi meg a gyártó, így a Xiaomi 12 A+ minősítése akár a topkiszerelésre is vonatkozhat, vagy mindkettőre.

[+]

A DisplayMate egyelőre nem élesítette a tesztjét ennek ellenőrzésére, a Xiaomi bejegyzése viszont elhinti, hogy mindkét modell pontosan kalibrált megjelenítővel, 16 ezer lépésben történő fényerő állítással és Gorilla Glass Victus védőüveggel érkezik, szóval legyen szó kisebb vagy nagyobb Xiaomi 12-ről, a képernyőre aligha lesz panasz. Készül a Mix Fold 2 is, és kínai források szerint a hajlítható belső panelt a Samsung szállítja, méghozzá UTG képernyővédő réteggel.

Előzmények

Hirdetés