Láthatatlan előnye lehet a Honor Magic3-nak

Az augusztus 12-ei esemény főszereplője fontos terepelemet rejthet el.

Nagyszabású sajtóeseménnyel tér vissza a függetlenné vált Honor a Google szoftverekkel szerelt okoseszközök világába, és bár esélyes az 50-es széria nemzetközi premierje, a legfrissebb poszter a Magic sorozat visszatérését vetíti előre.

Ez persze nem zárja más telefon és kütyü bemutatkozását, egyelőre mindenesetre a Magic3 kapott némi előzetest, új korszakot ígérve, ami a márka története szempontjából mindenképpen helytálló ígéret. A legutóbbi Magic szétcsúsztatható telefon volt, mostanában pedig hajlítható Honorról hintenek el információmorzsákat, tehát várhatóan nem az 50-es család átcímkézéséről, hanem valamiféle formai különlegességről lehet szó.

Szóba is került a készülék az elmúlt hetekben, méghozzá OLED képernyőpixelek mögé rejtett szelfikamerával, és a kedvcsináló poszter leginkább erre célozhat. A Snapdragon 888-at (illetve annak feltupírozott, pluszos variációját) is szóba hozták már, akárcsak a 100 wattos Quick Charge 5 töltést a Qualcomm szabványán – ezt a teljesítményt amúgy már a Honor 50 Pro is képes befogadni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés