Augusztus 12-én lesz a Honor nagy napja

Várhatóan a Magic3 lesz a középpontban, de a nemzetközi eseményen hajlítható ketyere is felbukkanhat. És simán lehet, hogy ez a kettő amúgy ugyanaz.

Lesz bőven miről írnunk az augusztus 9-ei héten, 11-én szerdán lesz ugyanis a Samsung Galaxy Unpacked esemény, majd a rákövetkező napon tartja a függetlenné vált Honor az eddigi legfontosabb nemzetközi bemutatóját. Egyelőre csak ennek a ténye derült ki, de elég valószínű, hogy a főszerepet a Honor 50 széria kapja, amely Kínában már elstartolt, a nemzetközi premierre pedig feltelepülhet rá a teljes Google csomag.


[+]

Abszolút csúcskészülék amúgy még nem érkezett az önálló márkától (ez lett volna a Honor 50 Pro+), úgyhogy elképzelhető, hogy a Snapdragon 888-cal emlegetett modellt erre az eseményre tartogatja a brand, de hallani mostanság egy hajlítható és egy új Honor Magic telefonról is. Érdemes lehet egyszerre ellőni minden puskaport, hogy az első nagy premier a leghangosabbat szóljon. Utána viszont az lesz a kihívás, hogy a gyártó a vásárlókat meggyőzze: tényleg szakítottak a huawei-es múlttal, bár a Honor 50 éppenséggel hasonlít a közelgő P50-re.

A végleges meghívó
A végleges meghívó [+]

Frissítés! Megjött a hivatalos meghívó hozzánk is, amiben teljesen egyértelmű, hogy a Magic3-ról szól a bejelentés, a Honor 50-ről amúgy is tudunk már mindent, szóval ott már csak a hazai megjelenést várjuk. Az augusztus 12-én 13:30-kor induló közvetítést akárki nézheti a gyártó hivatalos oldalán, mi is így fogunk majd tenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Hirdetés