A17 variánst mutatott be az Oppo

Az A17-nél is egyszerűbb hardverrel mutatkozott be az Oppo A17K Indiában.

Hirdetés

Az Oppo Malajziában indította útnak az A17-et, ami egy nagyon egyszerű, de kellemes megjelenésű, belépő szintű készülék, 56 ezer forintnak megfelelő helyi pénzért. Ebből próbáltak faragni az Indiában most bemutatott A17K-val, ami technikailag ugyanaz a készülék kevesebb rendszermemóriával, alacsonyabb felbontású főkamerával és segédszenzor nélkül.  Az indiai rúpiában kifejezett összeg viszont alig kevesebb, mint az A17 ára. A három ezer forintnyi differencia a következő veszteséglistát eredményezi.


[+]

4 GB rendszermemória helyett csak 3 áll rendelkezésre; 50 megapixeles PDAF főkamera helyett egy 8 megapixeles autofókuszos szenzor árválkodik a hátlapon, HDR és segédszenzor nélkül. Mondjuk az utóbbiért nem kár. Megmaradt a 6,56 hüvelykes, HD+ LCD panel, a 3,5 milliméteres jack, az 5000 mAh-s akkumulátor, a bekapcsológombba szerelt ujjlenyomat-olvasó és az IPx4-es védelem, mindezt pedig a MediaTek Helio G35 működteti. Az Oppo A17K 53 ezer forintnak megfelelő rúpiáért választható arany vagy tengerészkék színben.

Helyesbítés: Menet közben azért mégis ránéztünk a maláj ringgit árfolyamára, ami valamelyest erősödött a szeptember végi szinthez képest, így az A17 és a gyengébb A17K pillanatnyilag ugyanannyiba, 53 ezer forintba kerül, ráadásul kedvezményesen, mert a készülék ára 13 ezer rúpia lesz, ami 66 ezer forintra jön ki átszámolva. Belegondolni is kényelmetlen, hogy ez mennyi lenne, ha a hazai piacon is felbukkanna az Oppo ajánlata.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés