70 millió S6 és edge eladására számít a Samsung

Elstartolt, és pozitív fogadtatásban részesült a Galaxy S sorozat új, pontosabban két új tagja, az S6 és drágábbik, ívelt kijelzős variánsa, a gyártási korlátokkal küszködő S6 edge. Azt a Samsung már a márciusi premier előtt tudta, hogy nagy lesz a készülékekre az érdeklődés, hiszen csak szolgáltatói előrendelésekből húszmillió érkezett, az eladások első néhány hete után pedig pontosabb előrejelzéseket is megengedhetnek maguknak, amelyek korábbi becsléseiket felülmúlják, főleg az edge esetében.

Samsung Galaxy S6 vs. Samsung Galaxy S6 edge
[+] Samsung Galaxy S6 vs. Samsung Galaxy S6 edge

A Samsung egyik meg nem nevezett, vezető munkatársa nem kevesebb, mint 70 millió darab S6 vagy S6 edge értékesítésére számít, megdöntve az eddigi, házon belüli rekordokat. Erről az illető a The Korea Timesnak beszélt, és elmondta, hogy az eddigi eladások is a tervek szerint haladnak. Az új mobilok népszerűségét Kwon Oh-hyun, a Samsung elnökhelyettese is megerősítette, bár ő nem közölt pontos adatokat vagy becsléseket. A Samsung reményei szerint a 2015-ös év pénzügyi eredményei jóval erősebbek lesznek a tavalyinál, amely az éves profitok csökkenésével zárult. Ebben egyébként besegíthet a várhatóan ősszel érkező ötödik Note phablet és esetleges edge variánsa.

Azóta történt

Előzmények

  • „Törésteszten” járt a Galaxy S6 edge

    Az edge-et szorongató hölgy megelégelte az ívelt kijelzős Samsung készülék óvatos tapogatását, és megpróbálta azt a padlóval egyenlővé tenni.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Megmutatta magát a Galaxy S6 Edge

    Az egyik szolgáltató oldalán bukkant fel a várhatóan vasárnap bemutatkozó, mindkét oldalára lehajló kijelzővel felszerelt új Galaxy Edge

Hirdetés