65 wattos gyorstöltőt mutogat a OnePlus

A OnePlus 8T-vel debütál a 65 watt teljesítményű Warp Charge adapter. Óra, audiokellék és akkubant is feltűnhet október 14-én.

Bő két hét múlva tartja következő bemutatóját a OnePlus, és bár pár éve egy efféle show mindössze egyetlen telefon leleplezését jelentette, ma már nem csak mobilokból szokott több beesni, hanem tartozékokból is. A tippek az október 14-ei eseményre a hivatalosan belengetett, 120 Hz-es képernyőt kínáló OnePlus 8T mellett a Buds Z true wireless fülesről, a OnePlus Watch okosóráról és a OnePlus Clover középkategóriás telefonról szólnak, plusz gyorstöltés oldaláról is lesznek izgalmak.


(forrás: Pete Lau)

A OnePlus elsők között kínált a maga idejében döbbenetesen gyors töltést, a 20 wattos teljesítményt persze azóta meghaladta a piac, például a gyártó 30 wattos Warp Charge adapterével. A 8T erre is rádupláz: Pete Lau megmutatta a gyártó Type-C csatlakozós, 65 wattos adapterét, amely minden bizonnyal benne foglaltatik majd az október közepi telefon dobozában. Létezik persze ennél is nagyobb teljesítményű töltésszabvány, de azért ne legyünk telhetetlenek.

Előzmények

  • 120 Hz-re vált a OnePlus 8T

    Android és OxygenOS 11-gyel starolhat el a ráncfelvarrt OnePlus 8 széria, amely csak apróbb változásokat hozhat.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

  • Komolynak tűnik a OnePlus 8 Pro tervezete

    A TrueTech ismeretlen forrásból jutott hozzá a OnePlus 8 Pro tervezetéhez.

Hirdetés