Ramosnak 6010 mAh-s akkumulátora van

A Ramos márkanevet választó kínai gyártó az év közepén mutatta be első, Mos 1 névre keresztelt okostelefonját, ám az alumínium ház, a Full HD-s megjelenítő és a Snapdragon 615-ös SoC ellenére sem valószínű, hogy túl sokan megjegyezték az új brandet, hiszen megannyi friss szereplője van az ázsiai piacnak. A Mos 1 Maxszal ez megváltozhat, mivel ez a termék minden eddiginél nagyobb akkumulátort kapott, konkrétan 6010 milliamperórásat, ám nem csak a telepe nagy: a fémházas burkolat 6,44 hüvelykes kijelzőpanelt rejt, ugyancsak 1080p-s felbontással.

A Ramos Mos 1 Max akkumulátora tényleg gigászi
A Ramos Mos 1 Max akkumulátora tényleg gigászi

A készülék lelke a nyolcmagos MediaTek MT6753-as SoC, amelynek a Mali-T720MP3, 3 gigabájt RAM és 32 gigabájtos belső tároló segít be a különféle számolási feladatok elvégzésében. A hangminőségért az OPA1612 és az ESS ES9018K2M audiochipek felelnek, a minőségi fényképekért pedig a 8 megapixeles előlapi és a 13 megapixeles hátlapi kamera, az utóbbi F/2-es rekeszértékkel. A Mos 1 Max szoftverfelülete Android 5.1 Lollipopon alapszik.

Alumínium házával, méretes kijelzőjével és Hi-Fi audiochipjeivel hívja fel magára a figyelmet a Mos 1 Max
Alumínium házával, méretes kijelzőjével és Hi-Fi audiochipjeivel hívja fel magára a figyelmet a Mos 1 Max

A méretes készüléket novembertől 3-tól lehet megvásárolni a Kínai Népköztársaságba, méghozzá 2800 jüanos áron, amely magyar fizetőeszközre átszámolva 125 ezer forintot jelent, járulékos terhek nélkül. Ez az összeg nemcsak nálunk, a kínai piacon is magasnak számít, a Ramos mindenesetre reméli, hogy a készülék fel tudja venni a versenyt az Oppo, a Huawei vagy a Meizu szintén fémbe öltözött ajánlataival.

Azóta történt

Hirdetés