5G nélküli középkategóriás jöhet a ZTE-től

Meglesz a 64 megapixeles főkamera, az 5000 mAh-s akkumulátor, a gyorstöltés és a friss Adnroid, viszont adatkommunikációs téren lemaradással indulhat a Blade V30.

Időről időre felbukkannak nálunk a ZTE mobiljai, februárban például az Axon 20-at teszteltük, de minden bizonnyal a középkategóriás Blade-szériával is fogunk még találkozni, egy twitteres szivárogtató most a Blade V30-ról osztott meg néhány információt. Ha hihetünk az előzetes specifikációnak, a Blade mobil körülbelül 200 eurós (71 ezer forintos) árszinten 5G-t még nem fog kapni, helyette a 4G-s Axon 20-ban lévő Unisoc Tiger T618 rendszerchipet kapja meg 12 nanométeres gyártástechnológiával, Cortex-A75, illetve A55 processzormagokkal, Mali-G52 grafikai egységgel.

[+]

A kijelző az árkategóriától elvárható Full HD felbontást kapja meg 6,67 hüvelyken, de a képfrissítésről nincs információ és a technológia is sima IPS lehet. A hátlapi főkamerához 64 megapixeles szenzor tartozik, mellette 8 megapixele ultraszéles és két darab 2 megapixeles modullal lehet majd találkozni. A 4/128 GB-os memóriacsomag mellé microSD-s bővítés tartozik, a beépített akkumulátor 5000 mAh-s lehet, gyorstölteni pedig 18 watt teljesítménnyel lehet. Kérdés, hogy a 165,8 x 77,8 x 8,9 milliméteres dimenziókkal rendelkező eszköz fog-e tudni olyan különleges funkciót vagy annyira remek kamerát nyújtani, hogy az 5G-s konkurensekkel szemben versenyképes legyen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés