5 megapixeles Sony Ericsson telefon

A mai Sony Ericsson termékbemutató felülmúlta a várakozásokat, végre ténylegesen a nagyközönség színe elé léptek a már régóta pletykált új modellek. A hat új készülék közül a K850i-vel kezdjük a bemutatót.
A K800i-K810i utódkészülék sokat fejlődött. Az előzetes képek igaznak bizonyultak, a cég új csúcsmodellje az operációs rendszerek nélküli szegmensben jelentős változáson esett át. A fekete külsőt most zöldes díszítésekkel próbálták feldobni, a hosszúkás navigációs gomb kerete és a telefon oldala pompázik ebben az árnyalatban. Fura, mert a navigyűrű a kettes és ötös gombot keretezi, egyelőre nem tudjuk elképzelni, hogy a mindennapi használatban ez mit okoz majd.


Két színben lesz: kékes és zöldes árnyalatban

 

A lényeg azonban a tudás, a K850i - követve a Nokiát - már 5 megapixeles optikát kapott a hátlapjára, amely természetesen autofókuszos, és megörökölte az elődmodell Xenon vakuját. A képernyő 2,2 inches, 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, és ugyanazzal a technológiával készül, mint a T650i ablaka, azaz elvileg minden szögből igen jól látható, mert az üveg alá nagyon közelre ültették a kijelzőt. Felbontását tekintve QVGA. Adatátvitelben is tovább erősített a Sony Ericsson, hiszen a K850i már HSDPA hálózatokon is működhet.


Automatikus lencsevédő

 

Egy Cyber-Shot telefonból nem hiányozhat a PictBridge és a BestPic, de van itt RDS-képes FM-rádió, sztereó Bluetooth átvitel, a belső memória 40 megabájtos, de az értékesítési csomag része egy fél gigás M2 kártya. Végre rágyúrtak a videózásra is, bár még mindig csak QVGA felbontású mozi rögzíthető, de már 30 fps sebességgel. Egy dolog maradt csak ki, az infraport, de ez nem sok embernek fog hiányozni.


Ez a kékes árnyalat

 

A készülék állítólag 9 órás beszélgetési időt képes hozni GSM hálózaton, de csak 3 és felet 3G-n. A készenléti idő 350-400 óra között alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés