Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

válasz Bird #309 üzenetére

Hát ha máshol meg lehet oldani, akkor itt is meg lehetne. Az a nagy igazság, hogy előbb kellett volna felmérni a dolgokat, ezt is mondtam amikor a magyaros lebonyolításra gondoltam. Ráadásul ezzel a MS malmára hajtják a vizet, mert a dolgozók megutálják a Linuxot.
    Amúgy az állami szerveknél a régi gépekkel pont jobban menne a Linux, mivel ha megfelelő környezetet használnak, az kevésbé erőforrásigényes. 6-8 éves nyomtatókhoz meg azért csak van driver. Itt azzal lesz a gond, hogy el lesz kapkodva, és mindenki szívni fog.

"számítógépet 15 éve alap felhasználói szinten kezelő ügyintéző"
    Az már szuperképességekkel bír... Főleg ha pl. ért egy könyvtárfát.
    De annak új win verziót is adhatsz, az is kifog rajta.

@bwooster : általában nem szokás a dolgozók panaszait meghallani nagyobb dolgokban sem. De oké, ha nem tudták megszokni az új cuccot, az azért elég meredek, nem kell agysebésznek lennie egy rendesen megcsinált OS használatához.
    Érdekes amúgy hogy mindenki ezzel jön, mert a spanyol, svájci, ausztrál szervek elvannak a Süsüvel. És akkor az csak a Süsü, ami csak 1 disztró.

Hogy nyolcvanféle nyomtatót használnak? Egységes beszerzéssel az ilyesmi elkerülhető. Egy win verziócserénél is megesik, hogy egyes eszközök az újjal nem mennek. Én is kellett hogy életet leheljek egy több milliós mikroszkópba az előző munkahelyemen, amihez persze hogy utoljára Win98-as drivert adtak ki.

Új hozzászólás Aktív témák