Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hakos1987

    őstag

    válasz psg5 #17132 üzenetére

    na, akkor sorba:
    - Zyxel 325v2 hardware-ben ugyan az, mint a Qnap, ha szánsz rá annyit, a Qnap nyerő.
    - Zyxel NAS520 cpu-ban erősebb, azt nem mondom, hogy duplája lehet, de erősebb, memóriába duplája. Tapasztalatot nem nagyon találsz még róla, mert nemrég jelent meg.
    - Zyxelnek ha megnézed a használati útmutatóját, ott találsz képet a menüről. Annyira nem átlátható és grafikus, mint a Qnap.
    - Nekem most tegnap egyszerre ment 11 torrent vissza, közben belőttem a Qfile alkalmazást, hogy a képeket a telóról automatikusan töltse fel mindig, ha wifi be van kapcsolva, ez közel 1100 képet és videót töltött fel torrentezés mellett, valamint a Qphoto miniképeket generált hozzá, plusz néztem egy feliratos 1080p sorozatot. Ez így meg se kottyant neki. Szerintem a 2 film egyidejű lejátszása nem okoz gondot, a te net sávszélességeddel pedig nem para a torrent seedelés, mert az alig fog erőforrást emészteni.
    - filmezéshez nem kell mást csinálnod, ha elindult a nas, belépsz az appcenterbe, felrakod pl. a Twonky -t (nekem ez vált be, a plex szarakodott, nem tudtam beindítani regisztráció után) és ennyi, a Twonky beállításaiba belövöd, melyik mappába lévő tartalmat ossza meg, valamint hogy a mappa tartalmának változásakor vagy adott időközönként frissítsen és kész.
    - segítséget Qnap-ba tudok adni privátba, Zyxelbe pedig biztos segít valamelyik fórumtárs, aki használ
    - tableten lehet lejátszani a megosztott tartalmakból képet, videót, filmet, zenét, stb. Ezekre külön app van, Qfile, Qphoto, Qvideo, Qmanager....

    Szerintem érdemes NAS-t venni, jelenleg nálam NAS, okos TV, tablet, telefon, PS4 kiszolgál mindent, PC-t eladtam, laptop meg ment a fiókba, nincs sz.gépre szükségem :))

    Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

Új hozzászólás Aktív témák