Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hakos1987

    őstag

    válasz psg5 #17101 üzenetére

    Ugyan ezt a kört lefutottam nemrég, amit te is. A Zyxel-ből a NAS520-at vettem volna, DE! Szoftveresen ha nem akarsz sokat bíbelődni, főleg nem értesz a Linuxhoz (mint én), akkor javaslom, dönts úgy, ahogy én is tettem:

    QNAP TS-212P

    Az, hogy millió beállítási lehetőség van, az csak segítség, de szerintem könnyen megtalálod, ami neked kell. Nem mondom, kell vele barátkozni, de minden grafikus és magyar nyelvű! Valóban erősebb a HW a Zyxelbe, csak a Synology-ba és QNAP-ba a szoftvert is megfizeted, és hidd el, érdemes! Persze Zyxelből is sokat ki lehet hozni, csak ahhoz Linux ismeretekkel faragni kell.... Gondold át szerintem, ár/érték arányban szerintem nagyon jó a QNAP, én nagyon nem bántam meg!

    szerk: pl. Transmission-t torrenthez 1 kattintással az appcenterből feltelepíted, Androidra meg Play áruházból a remote transmissiont, és telón a letöltött .torrent file-t azonnal meg tudod nyitni úgy, hogy távolról indítja a NAS-on. Zyxelre is lehet ugyan így Transmissiont-csak ahhoz manuálisan kell vacakolnod, parancssorokkal. Twonky nekem pl. DLNA-n viszi a TV-re a sorozat feliratait is, minden különösebb állítgatás nélkül: megadtam a mappát amit meg akarok osztani, beállítottam, hogy ha változik a tartalom, akkor frissítsen és ennyi. Nincs vele vacakolás meg macera.

    [ Szerkesztve ]

    Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

Új hozzászólás Aktív témák