Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benoce

    tag

    Valahol megértem/egyetértek Hyena írásával, igen ha szükségem van akkor megveszem a NAS-t gyárilag, konfigurál, és használ. Nálam is megvolt a magam építem, konfigurálom, fejlesztem periódus, (mondjuk tart az még most is :K )
    De élő példa szüleim, testvérem, kezdtük talán Zyxel NSA-210, majd a félelmetes D-Link 320 széria, majd lett Lenovo-Iomega, közben volt építgetés, de mindig visszatértem rövidebb-hosszabb idő után a gyári megoldáshoz. Ahogy halmozódtak az okos eszközök otthon, egyre kevesebb volt mindig a sebesség, vagy kapcsold ki a torrentet, vagy a tv-ken egyszerre mentek a filmek, és másoltál, és megakadt a Texasi Kopó fateromnak és hallgathattam. Befejeztem a kísérletezgetést, kaptak egy Qnap TS-253 pro-t 8GB-tal.
    Most mehet minden egyszerre, film, torrent, képek, zene, ebook. Igen, nekem ennyit megért.

    Tisztelem és becsülöm azokat akik próbálnak alternatívát mutatni az építsd magad mozgalom keretében, és segítenek is benne szívvel lélekkel. De mikor leírja valaki, hogy milyen gyári NAS-t vásárolt, és már ugranak rá, hogy ebből az összegből mit lehetett volna építeni.
    Tiszteljük már meg, hogy Ő ezt az alternatívát választotta, és nem az építgetést. Döntést hozott, az idő meg majd eldönti, hogy jót, vagy rosszat. Én feltételezem, hogy mikor ilyen kiadásra szánja el valaki magát, - értve az alatt mindent - körüljárta a dolgokat előtte.

Új hozzászólás Aktív témák