Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ákinard

    aktív tag

    válasz Tonyk #11268 üzenetére

    "Ha nem akarod kivenni a nasból , akkor FFP alól telepíthető idle3-tools nevű csomag. Abban pedig az idle3ctl nevű alkalmazással. Ezzel le is tudod kérdezni ill. le/be is tudod állítani a fejparkoltatást."

    Hát az igazat megvallva nem akarom kiszedni, meg nincs is mire kötni. laptopom van, ugyan van eSATA csatlakozó rajta de soha nem használtam meg kábelem sincs hozzá...

    Ezt az FFP-t már sok helyen olvastam régebben amikor még csak nyomoztam a NAS után, de nem igazán tudom mi az, majd utánaolvasok. Több telepítési leírást láttam de egyik sem a 325v2-ről szólt, hanem 320s vagy 310 pl. Vagy az mindegy lenne?

    Web-es felületen: Beállítások - Torrents fül - Download to : Itt fizikai útvonalat kell megadni (első lemez esetében) : /i-data/md0/megosztas_neve
    Transgui alatt: Eszközök - Transmission beállítások - Letöltési könyvtár a távoli gépen : szintén fizikai útvonal!!!

    Eddig is ezekkel próbálkoztam, de csak nem ment. Most jöttem rá, hogy a kisbetű-nagybetű lehetett a baja.
    Igaz ha a Böngész gombot megnyomom, akkor ezt adja ki:

    Viszont letölti amit kell és ahova kell :) Fene érti ezt.

    "Az hogy lehet, hogy két ugyanolyan dlink esetében az egyik 192.168.1. a másik meg 192.168.0. tartományban működik???? Lehet azt állítani szerintem."
    Pont azaz, hogy mindkettő 192.168.0.x. Csak az x-nél van mező amibe tudok írni. De azt írtad, hogy különböző dhcp IP pool legyen az meg az ha 192.168.0.x és mondjuk 192.168.1.x nem?

    Most úgy van, hogy a netre csatlakozó eszköz 192.168.0.1, a másik 0.2, a második 3-98-ig adja az IP-t az első meg 100-199-ig. És Pl a 0.2-ről nem tudom meghívni a 0.1-et sem, hogy az adminfelületet lássam. Igaz eddig nem volt olyan eszköz aminél kellett volna, ezért nem foglalkoztam a hiba megoldásával, de most a NAS miatt nem lenne rossz.

    Bár dlinket meg tplinket még az ellenségemnek se...
    Én azt mondom, hogy eddig tökéletesen kiszolgált, és úgy 2 hónappal ezelőttig semmilyen extra igényem nem volt amit nem elégített ki. Most, hogy net sebességet emeltek 100 MB/s-re, meg most itt a NAS aminek kellene a gigabites háló, nos... Most már gondolkodom egy cserén. Kérdés mire érdemes cserélni, ami azért megállja a helyét. Ez 8 évig szolgált :))

Új hozzászólás Aktív témák