Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ákinard

    aktív tag

    válasz Tonyk #11266 üzenetére

    Nem jött olyan tempóban a cucc, hogy folyamatosan írni tudja, ezért ide-oda vitte fejet.

    Akkor majd ezen is segít a gigabites router, ha lesz. Úgy 10-12 MB/s-el jön a net ha töltik felfelé rendesen...

    Egyébként milyen HDD, csak nem WD GREEN ? Mert akkor jó lenne iszonytató sebességgel kikapcsolni benne a fejparkoltatást.

    Nem, nem olvastam erről a történetről, ezért WD RED ment bele, 3Tb-os. (WD30EFRX) Majd pár hónappal később, amikor lesz rá mozgatható keret, és belaktam rendesen lehet megy bele mégegy, megtükrözve. (Gondolom azt tudja, hogy az egyik tele van adattal, és megtükrözi a másikra?)

    Apropó, ennek a fejparkolásnak hol lehet utánanézni, kiolvasni, hogy milyen értékeket produkál?

    Más:
    Transmission GUI-ban hogyan lehet megadni a letöltési útvonalat? Nem az alap mappába szeretnék letölteni, hanem a Kötet1-en általam létrehozott Hálózati_lemez mappán belüli Torrentekbe. Nem jövök rá, hogyan kellene hivatkozni, hogy ne azt írja, hogy az út nem található...

    Ha lesz rá keret lecserélem a routereket, hogy menjen a gigabites hálózat, meg a 100 megás net, akkor elmerülök a port forwardingban, meg pár okosságban :) Ahogy néztem a dlinkben nem tudok már IP tartományt megadni, mert a 192.168.0 az fix, csak a 4. szám változtatható... Így az egymásba dugott 2 ugyanolyan dlinknek nem lesz eltérő IP halmaza... (192.168.0.x és 192.168.1.x)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák