Hirdetés

Aktív témák

  • macikos

    addikt

    válasz Jim-Y #25087 üzenetére

    Nincs olyan, hogy atléta-, gyúrós-, tornász-, úszó-, paraszt-, vízilabdás-, fegyenc-, thaiboxos-, stb. izomzat.
    Mindenkin ugyanolyan izmok vannak, ugyanis mind emberek vagyunk. Egy testépítő és egy boxoló is ugyanolyan izmokkal rendelkezik. Azért nem néznek ki ugyanúgy, mert a testépítő nagyobb, ennyi. Ezzel az erővel akkor lehetne azt is mondani, hogy egy boxolónak felfújt "műizma" van mondjuk egy hosszútávfutóhoz képest, mert ugye az vékonyabb.

    Ez az egész azért terjedt el, mert az igazán izmos testépítők nagyon ritkák, éppen ezért úgy tekintenek rájuk, mint az UFO-kra, mert hogy "a férjemnek nem ilyen izma van, a fiamnak se, a barátnőm fiának se, tehát a Katika fiának műizma van"
    A másik az izomtömeg. Aki nagy, nagyon nagy, az ugye nem fog úgy kinézni, mint Bruce Lee, akire 10-ből 10 ember rávágja, hogy szálkás. Persze hogy szálkás, faszom, az egész ember volt 60 kiló vasággyal. 100 kilósan nézett volna ki így. Érdekes módon 100 kilós, hasonló testzsírú kínait nem látni.... Az emberek abban a tévhitben élnek, hogy akinek kicsi izmai vannak, eres a karja, az izmos. Tehát ha van egy 28-as csőkarú kis pokémon, akkor ő izmos, mert eres a karja és neki igazi izmai vannak. Ellenben ha Phil Heath megjelenik offseason formában, akkor ő egy zsíros disznó, mert nincsenek rajta erek, fedett műizma van :W Ennyit az átlag laikus idióták hozzáértéséről.

Aktív témák