Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz Bodz #75025 üzenetére

    Az. Az MDR-1A-nál előhozott a magaskból, és a többit békén hagyta. Azzal pont jó. Szintén jó a Fideliohoz. Mivel összehasonlítási alapom nincs, így csak ennyit tudok mondani. Az alaplapi túlzottan meleg hangzású volt a két alapban bassusos fejhallgatóval, gyakorlatilag hallgathatalan volt vele (pl. ez a muzsika), de ezzel a kis p@ccsel pont jó (nekem). (Viszont nézelődök feljebb.)

    2 probléma van vele, az egyik, hogy nehezen hajtható fejhallgatókkal még annyira se bír el, mint az alaplapi, a másik pedig az, hogy néha csinál olyat, hogy amikor emelek a hangerőn, az egyik driver süket lesz, a másik meg qrv@ hangos. Ha újra változtatok a hangerőn, akár egy lépést, akkor helyreáll. Utóbbi már nagyon ritka, első napokban volt csak inkább gond.

    Próba szerencse alapon vettem, Alin "headphone amp" keresésre ebből adták el a legtöbbet, és amikor utána néztem, akkor Z bácsi se húzta le (tök ugyanaz, minta Hidizs)

    (#75026) borix: Részemről nem sürgős. Ha érdemes, akkor kivárom, hogy újra 40 körül legyen a Red. Egyelőre csak "nézelődök".

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák