Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz bajnokpityu #5104 üzenetére

    Oké, akkor kezdjük fordítva:

    Nem értek a kábelekhez. Fingom sincs, hogy melyik lesz jó, vagy melyik lesz rossz. Az a nagy bajom, hogy kapok egy ajánlást valamire, hogy ezt a kábelt vedd meg, mert tuti buli, akkor két oldal múlva azt írják róla, hogy felejts el, az egy szar. Ezekkel kapcsolatban annyi egymásnak szöges ellentmondó írást olvastam, hogy nem tudom még most sem, hogy melyik jobb, mint a másik. Egy komoly gond, hogy ezeket nem igazán lehet AB-zni. Tehát egy kb pár perces emléket kell összehasonlítani valamivel, amit most épp hallok.

    Viszont ha ennyi ellentétes vélemény van egy témában az egyes elemek jóságával kapcsolatban, akkor ott rögtön bevillan az agyamba a "placebo" szó.

    Csak egy példa: Volt nálam egy Hivox Alces. (Még nálam van, egyébként, mert Zoli nem jött el érte.) Ezt legalább a többség isteníti, mégis én az ég egy adta világon semmit nem hallottam. Számomra se nem vett el, se nem adott hozzá a rendszerhez. Ebből két dolgot szűrtem le:
    1. botfülű vagyok, és akkor ez nekem egy áldás
    2. találd ki

    Most akkor mit vegyek? Ami maradt nálam, hogy csinálok magamnak valamit, és ha szar is lesz, legalább nem költöttem rá sokat.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák