Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsianett

    tag

    válasz matyi94 #28933 üzenetére

    Van egy igen jó, sokat zabáló A osztályú 40 éves JVC erősítőm, kb 15 kilo, 500W-os trafóval, és 40 centi hosszú hűtőbordával, és tényleg kiváló hanggal. Pontos típust délután írok ha kell, mert jó ideje asszonynál dolgozik. Jó kis gép, tényleg nem lehet belekötni a hangjába.

    De hallottam már Hiraga-t is, JLH-t is, igaz azt nem a saját rendszeremben, de elég drága holmik között. Az illetőnek volt egy épített gányklónja is, amit azért tartott meg, mert a méregdrágán gyáriban vásrolt JLH és Hiraga nem szólt jobban, a gányklón meg került neki vagy 30-ba. Igaz, kissé kásás hangja volt, de ő legalább egy elektronikai üzlet teljes felhozatalát belekötötte már, annyi különféle moddolást próbált összeollózni a gyári kapcsoláshoz képest. Szerinte is csak rontott, de elszánt volt, azt mondta, már közel a fény... :) Gyári kapcsolásoknál ezt nem hallani.

    Egy UCD a nagy álmom, ha esetleg valaki tart otthon, elkérném egy próbára :)

    A pszichiátrián kötnék ki, ha mindent meg akarnék hallgatni, szerintem az a legfontosabb, hogy alapos utánajárás után, és persze lehetőségeinkhez képest alapos hallgatózások, tesztek után megvegyük azt, ami jónak tűnik, és élvezzük. De ne mindent, amit a világ másik felén valaki összeütött, és esküszik rá, hogy ez a tökély. Egy McLaren és egy Koenigsegg sem ugyanolyan, de ha csak az egyiket tudom megvenni, biztos nem járok rosszul, bármelyiket választom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák