Hirdetés

Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz #70869248 #41910 üzenetére

    Igaz, hogy a McLarennel jobb a versenyzo paros, de ez nem elony, hanem hatrany a VB szempontjabol.
    A Red-Bull legnagyobb elonye az, hogy tanulvan a 2010-es szezonbol, tavalytol mar volt egyertelmuen masodik szamu pilotajuk, mig a McLarennel nincs (Ferrarinal is van, de ok meg a McLarennel rosszabbul allnak a jelek szerint), ha netan partiban is lennenek, egymastol fog pontokat rabolgatni Button es Hamilton, mig Webberrol majd gondoskodnak (vagy o magarol), hogy ne vegyen el pontokat Vetteltol.
    Az kizarhato teljes mertekben, hogy a McLaren olyan dominans autot csinalt mint 1988-ban, es mint akkor Prost es Senna, most Button es Hamilton fog a VB-ert harcolni nagy folennyel.

    Red-Bull es a Ferrari sose fog raterni arra az utra, hogy ket VB versenyzoje legyen, ezert is nulla az esely, hogy Hamilton Alonso, vagy Vettel melle szerzodjon jovore.
    Sot ha valtoztatna a McLaren a VB eselyes "taktikara" akkor meleg lenne a pite Hamiltonnak, mert Buttonnak van mar uj szerzodese.
    Mondjuk a McLaren helyzete nem lesz rozsas, ha jol emlekszem jovore jar le a Mercedes motor szerzodesuk, igy konnyen elofordulhat, hogy megindul az osvenyen lefele mint a Williams.
    (szerintem jobb hijjan a Mercedeshez fog szerzodni Hamilton Rosberg melle 2013-tol )

    Az a baj azzal amit leirtal, hogy mire megrengethetnek a Red-Bull tornyat lehet mar 70 pont elonyuk lesz abbol, hogy mar szezon elejetol gyorsak, onnantol meg mar veszet fejsze nyele az egesz a tobbieknek.
    Az meg, hogy a McLaren es a Ferrari jobb lenne evkozbeni fejlesztesekben, gyakorlatban nem derult ki a tavalyi szezonban a VB szempontjabol, mert ugye arra jatszak ezt a jatekot, nem a 2-3 futam gyozelemre.

    Szerintem Vettel kioszt majd ~3 tizedet a 2. helyezetnek az idomeron Melbourneben :)

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Aktív témák