Hirdetés

Aktív témák

  • Széltoló

    csendes tag

    válasz filo-p #3490 üzenetére

    A kezeletlen unit linked termékek nagyon sokat buktak, és tény, hogy 2009-ben már pluszban voltak, meg idén is alakulnak

    Úgy hiszem ezt is példán keresztül kellene nézni, mégpedig olyat választva,ahol 5-10 éve folyamatosan fizeti az emberünk a meghatározott összeget, mint a katonatiszt nem foglalkozva a piac mozgásával. Lehet ez egy kínai alap,de ha 10 évet nézünk,akkor inkább magyar,hisz az tuti,hogy volt 10 éve is. Én nem azt mondtam(írtam),hogy a jól kezelt számlánál többet hoz a kezeletlen,hanem azt,hogy az elkezeltnél hoz többet,mely kijelentésemet ma is fönntartom.

    hanem az egész terméknek az ügyfél érdekeit kellene szolgálnia
    Én úgy gondolom,hogy éppen így teljesül az elvárásod, de értem én,hogy külön-külön mindkettőnek meg kell álljon a lábán.

    Vagy számoljunk, hisz ugye a matek nem hazudik. pl. buktak 2008-ban 31 százalékot, 2009-ben már bőven pluszban voltak, megtermelték a 33 százalékot.
    Ha én öt vagy tíz éves átlag hozamot számolok,akkor nem így teszem...szóval ilyen példával valóban csak a "tájékozatlanok" élnek.(természetesen nem rád értettem,hisz csak idéztél)

    Viszont úgy gondolom az én befektetésemhez senkinek nincs köze, azt nem mutogatom, hogy mennyi pénzem van, nem ilyen céllal írtam ide
    Lehet azt százalékosan is ide vágni,nem kell,hogy "pénzesítsd".

    20-40 százalékot!
    a Ppluszomon ennél egy kicsit magasabb hozam van átlagosan 5 évre vetítve és nem nézem 24 órában,de 16-ban majdnem igen:-) Tisztában vagyok vele,hogy nem általános ez a hozam,de talán,mint fehér holló mégis bizonyítja,hogy az UL is képes szép dolgokra.
    Nyugodtan lehet ide cégnevet , konstrukció nevet és feltételeket írni, mert így még mindig a hajnali menyasszony ködös orcáját mutatja.

Aktív témák