Hirdetés

Aktív témák

  • Széltoló

    csendes tag

    válasz Ronyman #3453 üzenetére

    Szia!
    A Bnetet a te esetedben hatványozottan csak másodállásban érdemes vállalni, mert mint pályakezdő feltételezem nem raksz kazlat a félretett pénzedből, márpedig egy ilyen főállású munkához kellhet a tartalék.

    Mivel diákhitelem van, most egy autót szeretnék venni hitelre, így ha nem lesz rendszeres jövedelmem, pénzügyi gondjaim lehetnek.
    Ezt bizony jól látod és mint ahogy már fentebb ajánlották,inkább csak olyan autót válasz, amit kp-ban ki tudsz fizetni,de legalábbis nagyon kis erőfeszítés vállalj érte.(hitelt felvenni bő egy éve lehetett volna,melyet tőzsdei papírokba kellett volna fektetni-vicc volt:hitelből nem tőzsdézünk,csak ha megvan a hitel fedezet:-))

    Pénzügyi dolgokhoz nem értek, de valamennyire szeretnék belátni a pénzügyi szférába.
    A Bnet maximum csak elindítana a hosszú és igen rögös úton,de ezt vagyunk itt páran,akik megtehetjük ingyen, kb 2 óra alatt-szóval ebédidőben megtanulható az,amiért 30 ezret kéne adnod és marha sok idődet elvinné.
    A válaszom itt sokaknak furcsa lesz,hisz éppen én vagyok az,aki ajánlani szokta a próbát(bár minden esetben felhívom a figyelmet arra,hogy az önismeretre és önuralomra szűkség lesz), de Nálad begépelésre került ez a mondat:Segítőkész ember vagyok, de nem szeretem magam tukmálni
    Ide kérem duma kell és nem ám kispályás...:-)

    Mellékállásként csinálnám, de nem tudom, így egyáltalán megéri-e.
    Úgy megérheti a próbát, a 30 ezret és egyáltalán.

Aktív témák